«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στρατιωτικοί είναι οι πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας της πατρίδας μας και γι’ αυτό οφείλουμε να τους είμαστε ευγνώμονες με κάθε τρόπο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, κατά την επίσκεψή του στα νέα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, προσκεκλημένος της διοίκησής της.

Εκεί, ο Λαρισαίος πολιτικός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο Καρανάσιο, τον αντιπρόεδρο κ. Λεωνίδα Κολονιώτη και τον ταμία Δημήτρη Κυρίτση.

Το προεδρείο ενημέρωσε τον κ. Καπετάνο για ζητήματα του κλάδου των εν ενεργεία στρατιωτικών, όπως το ηλικιακό θέμα συνταξιοδότησης των Επαγγελματιών Οπλιτών, την έκδοση ταυτοτήτων, την μισθολογική αποκατάσταση των Εθελοντών Μακράς Θητείας κλπ.

Ο κ. Καπετάνος από την πλευρά του, συνεχάρη τον Πρόεδρο και την διοίκηση για το έργο της και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα της Ένωσης στην κεντρική κυβέρνηση.

Τέλος ο κ. Καπετάνος υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και ευχήθηκε καλή δύναμη στους στρατιωτικούς, τονίζοντας πως «διαχρονικά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούσαν τους πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας για την πατρίδα μας, ιδιαίτερα όμως αυτή την περίοδο της γενικότερης αστάθειας, είναι εκείνοι που εγγυώνται το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας. Παράλληλα όμως είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας με την καθημερινότητα και τα προβλήματά τους, που οφείλουμε ως πολιτεία να αντιμετωπίζουμε, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τη νευραλγικότητα του επαγγέλματός τους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω