Ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης αποχαιρέτησε την αδερφή του, Διαμαντούλα, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από κορονοϊό με μία συγκλονιστική ανάρτηση. «Δύο μήνες πριν σε γιορτάζαμε και έλαμπες στα γενέθλια σου… σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα… ναι μωρέ θα το κάνω… αλλά άκουσα να λένε… Και άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά… και φεύγοντας από την Ελλάδα σε αγκαλιάζω και σου λέω “κάνε το εμβόλιο”… “ναι μωρέ θα το κάνω… “, ”ναι παιδί μου εντάξει….», έγραψε μεταξύ άλλων, ο κ. Μπούχαλης.

Ο κ. Μπούχαλης μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του.

«Δυστυχώς χάσαμε την αδερφή μου από κορονοϊό, σε τρεις βδομάδες από την ημέρα που διαγνώστηκε με covid. Είναι ένας χαμός εντελώς άδικος και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Δυστυχώς δεν εμβολιάστηκε ακούγοντας τις διάφορες φωνές εκείνων που τη φόβισαν και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή της» ανέφερε στη Νατάσα Τσόλκα.

«Δεν κατάφερα να την μεταπείσω να εμβολιαστεί. Με καθυστερούσε γιατί δεν ήθελε να μου φέρει αντίρρηση. Το ανέβαλε και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή της. Αυτό δε θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου» πρόσθεσε στο T-live ο κ. Μπούχαλης, ο οποίος φανερά συγκινημένος εξομολογήθηκε ότι είναι η δεύτερη κηδεία, μετά τη μητέρα του, που παρακολουθεί με streaming.

Δες όλα όσα είπε ο καθηγητής στο T-live στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα Εδω