Θλίψη και πόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του γιου του σκηνοθέτη, Δημήτρη Κολλάτου, Άλκη. Ο Άλκης πέθανε από ανακοπή καρδιάς νοσηλευόμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο και τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο πατέρας του με μια ανάρτηση στο facebook.

Ο αδερφός του, Αλέξανδρος Κολλάτος, είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άλκης. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε τον Άλκη να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Το προφίλ του Αλέξανδρου Κολλάτου έχει πλημμυρίσει από μηνύματα συμπαράστασης για τον θάνατο του αδερφού του Άλκη.

Στο παρελθόν, ο Αλέξανδρος είχε μιλήσει στην Espresso για το “αίμα” του, επισημαίνοντας: «Δίπλα στον αδελφό μου έμαθα ότι η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Δεν ξέρω τι έμαθε εκείνος από μένα και φοβάμαι πως δεν θα το μάθω ποτέ. Όταν είμαστε μαζί χορεύουμε, διασκεδάζουμε, είναι μέλος της παρέας μας. Περνάμε πολύ όμορφα. Είναι πολύ εντυπωσιακός ο Άλκης με τη συμπεριφορά ενός 8χρονου παιδιού σε σώμα 40άρη. Ελπίζω και νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι τον αγαπώ πολύ και ας με στενοχωρεί πάντα το ότι δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω