Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα σε γνωστό καφέ εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Συκουρίου καθώς και αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος , συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του τον κ.Λάμπρο Ζάρρα και Βασίλη Χαδουλό (Τοπικό Σύμβουλο Συκουρίου ) όπου με χαρά και χαμόγελα συμμετείχαν στην εκδήλωση, όπου είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές χαλάρωσης με τα μέλη του Συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος δήλωσε:

Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε στο πλευρό Συλλόγων με τόσο έντονη και δραστήρια κοινωνική και πολιτιστική δράση για τον Δήμο μας. Πάντα με χαμόγελο, αισιοδοξία και με το βλέμμα σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Κατερίνα Δρογκούλα καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γυναικών Συκουρίου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια .

Τέλος να ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ που θα προκύψει μετά και από τις νέες αρχαιρεσίες και να τους διαβεβαιώσω πως θα είμαστε στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλή χρονιά και πάλι με υγεία και αισιοδοξία στα μέλη του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω