Το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Αρμενίου ταξίδεψε στην Αθήνα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης. Οι μαθητές με τους συνοδούς τους Θανάση Βαϊόπουλο, Φωτεινή Μπέτα και Νίκο Στάτο επισκέφτηκαν το μνημείο του Λεωνίδα και των 300 στις Θερμοπύλες και το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, όπου βίωσαν τη μάχη μέσα από τις ψηφιακές αναπαραστάσεις.

Στη συνέχεια στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να χαρούν το γιορτινό κλίμα σε μία στολισμένη πρωτεύουσα και να δουν και να ευχαριστηθούν τη θεατρική παράσταση “Η Παγίδα”. Την επόμενη μέρα ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον Ιερό Βράχο και περπάτησαν στη γραφική Πλάκα και στο Μοναστηράκι. Τέλος, επισκέφτηκαν και το Αττικό Ζωολογικό πάρκο όπου εντυπωσιάστηκαν βλέποντας από κοντά είδη ζώων και πουλιών.

Οι μαθητές λειτουργώντας ομαδικά και με πνεύμα συνεργασίας μπόρεσαν μέσα από την εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου τους να διαμορφώσουν ιστορική μνήμη και να αναπτύξουν δεξιότητες ανακαλυπτικής μάθησης αλλά και να χαρούν το γιορτινό κλίμα των ημερών στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω