Συνάντηση είχε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης με τον πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Κακαδιάρη, τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Ριζούλη, τον γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Ιντζέλη, τον ταμία κ. Ευάγγελο Παπαευαγγέλου και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Πηνελόπη Πετρούλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ενώ έγινε ενημέρωση στο Δήμαρχο για την αποστολή, το έργο και την ραδιοκάλυψη της ΕΡΘΕ, καθώς επίσης και αναλυτική αναφορά για το θεσμό των «τοπικών πυρήνων ραδιοερασιτεχνών», τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην κάλυψη έκτακτων καταστάσεων, για τη βοήθεια και το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων κάθε φορά φορέων.

Συζήτηση έγινε και για την υποβοήθηση του έργου του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τεμπών, τη συνδρομή της δημοτικής Αρχής για συνέχιση της εγκατάστασης πομπών της ΕΡΘΕ κοντά σε σημεία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, τα οποία λειτουργούν σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή του Δήμου Τεμπών και την όσο το δυνατό ασφαλέστερη τοποθέτηση των πομπών.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΡΘΕ για τη συνάντηση και την ενημέρωση δήλωσε: «Η Πολιτική Προστασία είναι πρωτίστως υπόθεση του Δήμου, αλλά πάντα ζητούμε και τη βοήθεια εθελοντών, πόσο μάλλον των ειδικευμένων εθελοντών, όπως είναι τα μέλη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας. Είμαστε ευτυχείς που υπάρχουν άτομα, τα οποία έχουν πλήρη επικοινωνία με τις υπηρεσίες του δήμου μας, ώστε να ενημερώνονται αλλά και να μας ενημερώνουν για ότι έκτακτο προκύπτει και συνδράμουν εγκαίρως όπου χρειαστεί. Από πλευράς μας, ως δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε με κάθε μέσο, ώστε οι δράσεις σας να γίνουν πιο αποτελεσματικές. Με τη συνεργασία και τη συνέργεια όλων επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στο Δήμαρχο δόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Κακαδιάρη ένα καπέλο και μια κονκάρδα με το λογότυπο του Συλλόγου, ως ένδειξη καλής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω