Στις φυλακές Γρεβενών θα μεταχθεί τις επόμενες ημέρες ο πυροσβέστης από τη Σκιάθο ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική πορνογραφία. “Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και παρά το αρχικό σοκ της σύλληψης του παραμένει ψύχραιμος”, λέει η συνήγορος υπεράσπισης του, κ. Πένυ Μαρκοπούλου που μιλά αποκλειστικά στο GRTimes.gr

Το δρόμο της φυλακής παίρνει τις επόμενες ημέρες ο 39χρονος υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Σκιάθο.

Ο ίδιος βέβαια όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, αρνήθηκε τις κατηγορίες και αρκέστηκε να παραδεχτεί ότι είναι εθισμένος στο ιντερνετικό σεξ.

Προς το παρόν κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σκιάθου ενώ όπως αποκαλύπτει το GRTimes.gr, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών.

Η δικηγόρος του συλληφθέντα, κ. Πένυ Μαρκοπούλου μιλά στο GRTimes.gr και ξεκαθαρίζει: «Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες και μετά από το αρχικό σοκ της σύλληψης παραμένει ψύχραιμος, παρά τη δημοσίευση χονδροειδών ανακριβειών και μυθευμάτων που δεν ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο της δικογραφίας. Αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από τις αρμόδιες Αρχές, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του».

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Πηγή: grtimes.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω