«Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, η μεγάλη φοιτητική παράταξη της χώρας, πρωταγωνιστεί πάντα στις εξελίξεις, “δυνατή, πρωτοπόρα, μαζική”, όπως λέει και το ιστορικό σύνθημα της παράταξης. Και εσείς, οι σημερινοί ΔΑΠίτες, μια γενιά που εισήχθη στα Πανεπιστήμια στο μεταίχμιο δυο κρίσεων, στη “δύση” της οικονομικής και την “ανατολή” της υγειονομικής, καταφέρατε, όχι μόνο να διατηρήσετε αλώβητη τη ΔΑΠ, αλλά και να την ενδυναμώσετε. Αυτό είναι και το μεγαλείο της παράταξης. Ότι ξέρει να αντέχει στα δύσκολα. Όταν άλλοι για να επιβιώσουν κομματικά, διαλέγουν την πολιτική του λαϊκισμού και του διχαστικού λόγου, εμείς βγαίνουμε μπροστά, με ιδέες, προτάσεις και πρόγραμμα».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην εκδήλωση “Ευρώπη 2024, Με το βλέμμα στο Μέλλον”, που διοργάνωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο, Γιώργο Καραγιάννη και τα μέλη της ιστορικής, φοιτητικής παράταξης, τόσο για την διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο κυρίως, για την ενεργή παρουσία τους στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της πόλης, επεσήμανε:

«Οι επερχόμενες ευρωεκλογές, είναι από τις πλέον κρίσιμες, καθώς καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην σταθερότητα ή στην αστάθεια και την αναταραχή. Και κυρίως εσείς, οι νέοι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι Ευρωεκλογές αφορούν πρωτίστως εσάς. Βγείτε, λοιπόν, μπροστά και μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον σας».

Κλείνοντας, ο κ. Κέλλας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευροεκλογών για τη ΝΔ, σημειώνοντας:

«Η παράταξή μας, από ίδρυσής της, έχει ταυτιστεί με το ευρωπαϊκό ιδεώδες, που οραματίστηκε και άφησε ως παρακαταθήκη, ο εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Ελλάδα στις “ράγες” της Ευρώπης, όταν άλλοι έλεγαν “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” και ήταν αυτή, που την κράτησε στην ΕΕ, όταν άλλοι μιλούσαν για “νταούλια και δραχμή”. Και τώρα, στις 9 Ιουνίου, οι Έλληνες, με την ψήφο εμπιστοσύνης προς την παράταξή μας, θα στείλουν νέο, ηχηρό μήνυμα, πως Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Την σταθερότητα και την πορεία ανάπτυξης και ευημερίας, που με τόσο κόπο, θυσίες και μόχθο, επιτύχαμε, δεν θα την χαρίσουμε σε κανέναν. Και με “μπροστάρηδες” εσάς, τη νέα γενιά, θα συνεχίσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά, για την Ελλάδα, που μας αξίζει. Συνεχίστε να κρατάτε ψηλά τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας και να μας κάνετε υπερήφανους.

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω