Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχτηκε τη Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», το πρωί του Σαββάτου 27/5. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δικές της αυξομειώσεις βάρους μετά τις εγκυμοσύνες και μοιράστηκε τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνει μια σωστή σχέση με το σώμα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη παραδέχτηκε: «Πήρα 27 κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες. Όχι μαζί, 27 κιλά στην πρώτη και 27 στη δεύτερη. Απλά στη δεύτερη δε μπορούσα να τα χάσω. Πρώτα από όλα, άρχισα να πονάω. Τα γόνατά μου, οι αστράγαλοί μου και δε μπορούσα να καταλάβω τι έχω πάθει. Τελικά το σώμα μου δε μπορούσε να κουβαλήσει αυτά τα 27 κιλά. Το άλλο που έγινε είναι ότι είχα κάνει το ετήσιο check up μου και βγήκε τσιμπημένη η χοληστερίνη. Έτσι, επειδή δε μπορούσα να χάσω το βάρος, απευθύνθηκα σε μία διατροφολόγο».

«Ο διατροφολόγος μού είπε ότι πρέπει να ασκούμαι γιατί δε φτάνει μόνο η διατροφή που θα μου δώσει εκείνος. Αυτό είναι όλο το κόλπο αλλά και η «συνταγή» για να διατηρήσεις το βάρος» πρόσθεσε επίσης η Χριστίνα Αλούπη, μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Περισσότερα Εδω