Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία Κέντρου Ψηφιακής Φωτογραφίας της ιστορίας των Φαρσάλων στον Πύργο Καραμίχου, καθώς άρχισε η παραλαβή του εξοπλισμού που απαιτείται για τη λειτουργία του.

Στον Πύργο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, μαζί με την αντιδήμαρχο κ. Σοφία Χατζηπλή και στελέχη του Δήμου.

Σε δήλωσή του ο κ. Εσκίογλου τόνισε πως «βάζοντας από την αρχή ως προτεραιότητα την ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, δημιουργούμε σε ένα χώρο με τεράστιο συμβολισμό και αξία, στον Πύργο Καραμίχου, ένα ιδιότυπο «μουσείο», με τη συνδρομή της τεχνολογίας. Το Κέντρο Ψηφιακής Φωτογραφίας της ιστορίας των Φαρσάλων, είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του δήμου για την αποτελεσματική και ομαδική δουλειά που μας έφθασε σήμερα σ’ αυτό το ευχάριστο αποτέλεσμα. Θέλουμε το συντομότερο δυνατό, ο νέος αυτός χώρος – πηγή ιστορίας και πολιτισμού να αποδοθεί στους πολίτες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω