Όλα όσα εκτυλίχθηκαν χθες 7/12 στον αέρα του ΣΚΑΪ και στο «Πρωινό μας» με την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολιάστηκαν από το Mega Καλημέρα.

«Αισθάνθηκα ότι της έκαναν επίθεση» συμπλήρωσε η Άννα Ζηρδέλη για τη δημοσιογράφο..

«Δε συμφωνώ ότι στάζει δηλητήριο, όπως είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Έχει υπάρξει αυστηρή με ανθρώπους, αυστηρότατη με πρότζεκτς. Αλλά και δίκαιη. Και εμένα με έχει πιάσει στον σχολιασμό της, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που βρίζει την Αφροδίτη ήταν στην εκπομπή αυτή; Άρα, στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει η Αφροδίτη, κάνει δήλωση η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπου βρίζει τον άνθρωπο που συμμετέχει στην εκπομπή και παίζει σε αυτή την εκπομπή η δήλωση. Κάποιος δηλαδή έχει κόντρα μαζί μου και εμείς ως εκπομπή στέλνουμε σε αυτόν τον κάποιον να με βρίσει για να το παίξουμε εμείς στην τηλεόραση; Και η Φαίη αντέδρασε και ο Βασίλης Νομικός αντέδρασε και ήταν στη μέση η Αφροδίτη δεν ήξερε τι να πει», είπε ο Κώστας Τσουρός, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να διαφωνεί.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Θανάσης Πάτρας: «Δεν μου άρεσε αυτό. Είμαστε μια παρέα και οφείλουμε ο ένας να προστατεύει τον άλλον. Η εικόνα που δίνουν οι συνεργάτες απέναντι στην Αφροδίτη, που είναι ένα οργανικό κομμάτι της εκπομπής και συνεργάτης τόσα χρόνια της Φαίης, είναι τύπου να σου τραβήξουμε λίγο το αυτάκι και να σε μαλώσουμε. Και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω».

Περισσότερα Εδω