Πολυπληθής ομάδα εκπαιδευτικών του Λυκείου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ράπτου ταξίδεψαν στην Αθήνα για να στηρίξουν με την παρουσία τους τη Διοίκηση του σχολείου στον αγώνα που δίνει για να ξεκινήσει απρόσκοπτα η λειτουργία των εκπαιδευτηρίων τη σχολική χρονιά που ξεκίνησε ήδη από σήμερα.

Σε δήλωσή τους τονίζουν πως “τα εκπαιδευτήρια μας είναι από τα ελάχιστα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια που διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου και το μόνο κτίριο στη Λάρισα που μετά το σεισμό της 3/3/2021 έχει πιστοποίηση από πανεπιστημιακό φορέα που διαβεβαίωσε μετά από έλεγχο ότι είναι απόλυτα ασφαλές και δε διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο σε περίπτωση σεισμού.

Δυστυχώς η παραπληροφόρηση οργιάζει και εμείς με την παρουσία μας στην Αθήνα θέλουμε να βρεθούμε στο πλευρό της Διοίκησης στον αγώνα της να διαφανεί η αλήθεια. Δε δικαιούται κανεις να παίζει με την αγωνία 100 και πλέον εκπαιδευτικών και άλλων 60 περιπου εργαζομένων οι οποίοι απειλούνται να ριχτούν στον Καιάδα της ανεργίας. Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει κανείς ειδικά τέτοιες μέρες στις αρχές του Σεπτέμβρη να παίζει με την αγωνία 1300 μαθητών που λαχταρούν να βρεθούν στο γνώριμο και αγαπημένο τους σχολικό περιβάλλον.

Πιστεύουμε ότι αποτελεί όνειδος 65 χρόνια ιστορίας του σχολείου μας να σύρονται στις δικαστικές αίθουσες , επειδή κάποιοι αποφάσισαν να θυσιάσουν τις τύχες χιλιάδων παιδιών, γονέων και εργαζομένων στο βωμό του επιχειρηματικού ανταγωνισμού και του πολιτικού καιροσκοπισμού”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω