Με αφορμή την υπογραφή συμβολαίου με τη νέα του δισκογραφική εταιρεία, Panik Records, ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Υπέγραψα στην Panik Records επειδή θεωρώ πως είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή στη δισκογραφία. Καλλιτεχνικά θα βρίσκομαι με τον Στέλιο Ρόκκο. Ετοιμάζω και ένα τραγούδι. Αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το ’χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle. Η δεκαετία του ‘90 ήταν εντελώς διαφορετική, ο κόσμος διασκέδαζε πιο πολύ στα μπουζούκια και τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, τώρα παίζουν τραγούδια με άλλο στυλ και ρυθμό, κι αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε. Όμως εγώ πιστεύω ότι οι νέοι πρέπει να ακολουθούν εμάς. Προσωπικά έχω κάνει τραγούδια, που είναι σαν να τα έχω κάνει σήμερα, ποπ, ροκ, λαϊκά. Ρίσκαρα πάντα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης είπε στη συνέχεια: «Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσοτέρους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα ‘τα κατάφερα’ ήταν ο ‘φωτογράφος’, έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός, αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις. Πιστεύω υπάρχει ο Ιησούς Χρηστός κι αν δεν ήθελε ο Θεός, δε θα κάναμε τίποτα. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ ‘επικίνδυνη’, μπορούν να πάρουν τη φωνή σου και να βάλουν ότι έχεις πει κάτι ενώ δεν το έχεις πει. Αυτό πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά από το νόμο. Εμένα οι άνθρωποι που έβαλαν τη φωνή μου σε ένα τραγούδι χωρίς να το έχω πει ποτέ, ήρθαν στο μαγαζί και μου ζήτησαν συγγνώμη»/

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Σταμάτης Γονίδης αποκάλυψε: «Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά».

«Όταν λέω σε κάποιον επανειλημμένα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, τότε εκνευρίζομαι και μπορεί να παραφερθώ και να μιλήσω άσχημα» είπε για τα διάφορα περιστατικά που έχει ζήσει πάνω στην πίστα ενώ για την κόρη του Στεφανία που ακολουθεί τα χνάρια του στο τραγούδι, είπε, «Η κόρη μου, Στεφανία, τραγουδάει καλυτέρα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα ψάχνει. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα ονειρευτεί» κατέληξε ο Σταμάτης Γονίδης.

Περισσότερα Εδω