Για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα με μια νέα σύντροφο στο πλευρό του μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Ως “ελεύθερος πολιορκημένος” ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου, πραγματικά. Ασχολούμαι μόνο με το πώς θα εξελιχθώ και τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις μου. Ασχολούμαι με τη σχολή μου, την προπόνησή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και είμαι μια χαρά.

Δε βάζω χρονοδιάγραμμα στο πότε θα ερωτευτώ και το πότε θα προχωρήσω τη ζωή μου. Όταν είναι να έρθει, αν έρθει, θα έρθει, δεν κυνηγάω κάτι. Με την Αλεξάνδρα δε μπορούμε να είμαστε φίλοι. Κρατάμε μια επαφή αλλά φίλοι δε νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε…. Προς το παρόν είναι πάρα πάρα πολύ νωρίς για να ασχοληθώ με μια νέα σχέση.

Έχω βάλει άλλα πράγματα ως προτεραιότητα στη ζωή μου. Δεν ασχολούμαι πολύ με τα σόσιαλ. Στον δρόμο παίρνω την αγάπη του κόσμου που παρακολουθούσε το παιχνίδι, ίσως να με φλερτάρουν και να μην το καταλαβαίνω…» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Περισσότερα Εδω