Μια μικρή… κόντρα είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, μετά την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε για να μπει στο Survivor.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για οικογενειακούς του λόγους. Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Μιλήσαμε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ακόμα. Τα είπαμε πολύ γρήγορα, είπαμε να συναντηθούμε. Τον άκουσα στεναχωρημένο, αλλά θα συναντηθούμε και θα μου τα πει από κοντά», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια για την πρόταση που του είχε γίνει για να λάβει μέρος σε reality: «Πάντως, να ξέρετε, όταν μου είχε γίνει πρόταση για ένα reality, ζήτησα πάρα πολλά χρήματα για το ΤΑΣΕΗ και όχι για μένα, για να δω αν θα τα έδιναν. Δεν τα δίνουνε. Μου είπαν ένα ποσό, εγώ τους είπα ένα εκατονταπλάσιο για να τα δώσουν στο ΤΑΣΕΗ και μου είπαν όχι».

Περισσότερα Εδω