Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν ακόμα έναν διάλογο όλο νόημα, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου. Η συζήτηση αφορούσε την κουβέντα που είχαν στην προηγούμενη εκπομπή περί τοξικότητας και αυτοαναφορικότητας. (Δες περισσότερα εδώ)

Ο διάλογος ξεκίνησε κάπως έτσι:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει 100 αντιπαραθέσεις και έχεις φάει 100 καρφιά. Γιατί; Είσαι μαζόχα; Σου αρέσει να σου τη ρίχνω; Δεν το λέω για αγάπη, στο λέω γιατί με προκαλείς, σου ρίχνω το καρφί και μετά έτσι για να πηγαίνουμε σπίτι να δένουμε τις πληγές μας.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν με πληγώνεις, γιατί ξέρω πόσο καλός άνθρωπος είσαι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν είμαι καλός άνθρωπος, γιατί είμαι τοξικός;

Κατερίνα Καινούργιου: Κι εγώ τότε γιατί είμαι αυτοναφορική;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είσαι αυτοαναφορική.

Κατερίνα Καινούργιου: Εσύ Ανδρέα μου δεν προκαλείς καβγάδες στην τηλεόραση; Αν σε πείραξε, σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά το είπα για πλάκα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τοξικός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πάρα πολύ αυστηρός για τα πράγματα χωρίς επιχειρήματα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Κατερίνα Καινούργιου: Και το αυτοαναφορικός είναι λίγο άσχημο. Ανδρέα μου, συγγνώμη αν σε πείραξε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και όλων, αλλά με επιχειρήματα. Αυτό δεν λέγεται τοξικότητα.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχεις δίκιο.  

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε λόγο για μία συνέντευξη καλλιτέχνη της τηλεόρασης, ο οποίος κατά τη γνώμη του είπε μόνο ψέματα. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν θέλει να πει ονόματα, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να λέει ότι η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό έπαιξε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε πως έγινε αναπαραγωγή από τα Μέσα το ότι η Κατερίνα Καινούργιου τον αποκάλεσε τοξικό και όχι το «αυτοαναφορική» που την αποκάλεσε εκείνος.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου να υπογραμμίζει: «Όλα είναι ψεύτικα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά μου δεν είναι τίποτα ψεύτικο».

Περισσότερα Εδω