Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου από τροχαίο ατύχημα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Την οδύνη του για τον χαμό του συνεργάτη του εκφράζει, με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Δράμα ο θάνατος του αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου, Χρήστου Κυριακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής σετροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό Ξηροποτάμου – Μικροχωρίου, έξω από τη Δράμα.

Το όχημα του αντιδημάρχου ξέφυγε από την πορεία του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του Χρήστου Κυριακίδη.

Ο Δημαρχος Χρηστος Μαμσακος αναφέρει στο Facebook

«Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου. Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου. Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Μαμσάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω