Η Ειρήνη Βολιώτη από τη Λάρισα, η οποία στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2022 πριν λίγες ημέρες ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της.

Η μελαχρινή καλλονή ισχυρίζεται ότι έχει πέσει αρκετές φορές θύμα των βίαιων συμπεριφορών του 32χρονου, ενώ η σταγόνα στο ποτήρι ήταν ένα άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 Ιουνίου στον σταθμό Λαρίσης. Το ζευγάρι έφτασε στο Α.Τ. Ομόνοιας όπου ο ένας έκανε μήνυση στον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-Live και όπως μετέδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 30χρονος επιθυμεί να της «κλείσει το στόμα» εξαιτίας κάποιων θεμάτων που αντιμετωπίζει ο ίδιος με την ελληνική δικαιοσύνη. Η Ειρήνη Βολιώτη, μέσω του δικηγόρου της, έχει στα χέρια της στοιχεία για σοβαρές ανοικτές υποθέσεις που έχει ο πρώην της με τη δικαιοσύνη.

«Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από γνωστό μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Ειρήνη με απατάει με άλλον. Της είπα ότι τη χωρίζω και έφυγα από το μαγαζί που τρώγαμε. Εκεί με ακολουθούσε, μου τραβούσε τις βαλίτσες και μου έριξε περίπου δέκα σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ με έπιασε από τη μύτη την οποία πρόσφατα έχω εγχειρίσει και μου έσπασε τα γυαλιά. Εγώ προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που κρατούσε στο χέρι της για να κερδίσω χρόνο» ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφός της.

Ο δικηγόρος του 32χρονου Δημήτρης Ζορμπάς μιλώντας στο T-Live ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι δεν άσκησε οποιαδήποτε σωματική βία προς την εγκαλούσα και κατηγορούμενη. Ήρθαν μαζί από την Λάρισας στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε η εν λόγω κυρία, ήταν μαζί στον σταθμό των τραίνων, η ίδια το δηλώνει στην κατάθεσή της. Εμείς θα ζητήσουμε βιντεοληπτικό υλικό από τον σταθμό Λαρίσης, όπου βρισκόταν και εκτυλίχθηκε το περιστατικό, στο οποίο σύμφωνα με τον εντολέα μου δεν άγγιξε την κυρία, αλλά αντιθέτως η κυρία άσκησε πολλαπλό… σωματική βία εναντίον του δικού μου εντολέα και αυτό θα αποδειχτεί από το βίντεο».

Από την πλευρά του το 20χρονο μοντέλο καταγγέλλει ότι έχει πέσει πολλές φορές θύμα της αγριότητας του συντρόφου της στη Λάρισα.

«Στο παρελθόν με έχει χτυπήσει πολλές φορές όσο ήμασταν στη Λάρισα, αλλά πάντα απέσυρα τη μήνυση γιατί φοβόμουν. Οι γείτονες καλούσαν την αστυνομία ακούγοντας τις φωνές μου. Αυτή την φορά δεν μπορούσα να το ανεχτώ άλλο δεν μπορούσα να χαρώ ούτε την βραδιά της στέψης μου, ούτε μπορούσα να βγω από το σπίτι μου».

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από το tlife.gr και την εκπομπή t-live

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω