Σμαράγδα Καρύδη κορωνοϊός: Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, για το «Παρά Πέντε» που θα προβάλλεται ξανά στο MEGA, αλλά και για την επιστροφή του παιχνιδιού «Celebrity Game Night» που παρουσιάζει.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι πλέον είναι αρνητική στον κορωνοϊό και σιγά σιγά θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. «Είμαι πολύ καλά τώρα, έχω κάνει δύο μοριακά τεστ που έχουν βγει αρνητικά. Το ξεπέρασα εντελώς. Η δυσκολία ήταν ότι δεν ξέρεις πώς θα σου εξελιχθεί αυτό το πράγμα» σημείωσε η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας πως δεν νοσηλεύτηκε, αλλά έμεινε σπίτι με υψηλό πυρετό. «Ευτυχώς δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα, οπότε οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις» συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε, έμεινε σε καραντίνα 20 ημέρες συνολικά και είναι χαρούμενη γιατί δεν κόλλησε κανέναν από τους γνωστούς και συνεργάτες της. «Είναι πολύ βασικό να προσέξεις τον άλλον, γιατί μπορεί να το περάσεις στο πόδι κι άλλος να υποφέρει, να ταλαιπωρηθεί».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Παρά Πέντε» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο MEGA, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενη γιατί θα μπορέσει να το παρακολουθήσει, καθώς δεν θα έχει υποχρεώσεις. «Χαίρομαι πάντα όταν το βλέπω, δεν το βαριέμαι ποτέ και από ότι φαίνεται δεν το βαριέται και ο κόσμος. Έχει γίνει πια κλασσικό σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες» ανέφερε και τόνισε πως μόλις διάβασε το σενάριο είπε ότι ήθελε να κάνει το χαρακτήρα της Ντάλιας και ακύρωσε όλα τα άλλα της σχέδια.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω