Καινοτόμο και πρωτοπόρο το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας.Για πρώτη φορά έλαβε μέρος σε φεστιβάλ κομμωτικής και συγκεκριμένα στο 12ο φεστιβάλ επαγγελματιών κομμωτών της δυτικής Θεσσαλονίκης.Η εκπαιδεύτρια κομμωτικής του ΕΠΑΛ Μανωλούλη Κατερίνα πίστεψε στις δυνατότητες των μαθητών τής παροτρύνοντας τούς και ενθαρρύνοντας τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.Προσπαθήσαμε όλοι μαζί και το πετύχαμε! Διαγωνιστίκαμε με μεράκι και ζήλο και κατακτήσαμε τα βραβεία.

1ο βραβείο και 1η θέση κατέκτησε η μαθήτρια της Γ’ταξης Κομμωτικής 1 Κατσαβού Δήμητρα στο χτένισμα “φαντασίας” το 2ο βραβείο και 2η θέση κατέκτησε η Έλενα Τσιντίκη στο νυφικό χτένισμα και 3ο βραβείο και 2η θέση ο Νίκος Πιτσιάβας στο βραδυνό, επίσης μαθητές της Γ τάξης κομμωτικής 2. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μοντέλα Ελένη Κατσιούλη μαθήτρια Β’ταξης υγείας 9, Μαρία Τσιανακούλη και Μαριλένα Βαρεταίου καθώς και την μακιγιέζ που μεγαλούργησε στο μοντέλο στο χτένισμα φαντασίας Μαριλένα Τιμίκογλου τελειόφοιτη του 7ου ΕΠΑΛ και σπουδάστρια στο τμήμα μακιγιάζ στο Κ.Δ.Β.Μ. Ελισσάβετ Σβερκούλη.

Χωρίς τη στήριξη του “atmosfaira Larisa store” Πανός 3 δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το χτένισμα φαντασίας που είχε το μεγαλύτερο κόστος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω