Η νέα ΚΑΠ βρίσκεται στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στη Νίκαια Λάρισας, όπου αναμένεται να μιλήσει ο ως κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Την πρωτοβουλία για την εν λόγω εκδήλωση έλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ. Τους  λόγους της σημερινής εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στη Νίκαια Λάρισας επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριος Παπαγιαννίδης, τονίζοντας τα εξής: «Στις 21 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε το στρατηγικό σχέδιο της ΚΑΠ. Στις 3 το μεσημέρι θα κατατεθούν οι πρώτες υποψηφιότητες/αιτήσεις για το μεγάλο έργο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού στη Θεσσαλία που θα γίνει μέσω ΣΔΙΤ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει γνωστό ποιοι συμμετείχαν σε αυτό το έργο.»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί δείχνοντας έκδηλο ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη διαβούλευση, την πρώτη στο είδος της σε όλο το πανελλήνιο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω