Στις εκδηλώσεις «Μαζί μια αγκαλιά» που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, έδωσε το παρών ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, όπου και συνεχάρη δια ζώσης, τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Θάνο Κουτσούκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Πινακά και επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των φορέων εθελοντικών δράσεων, όπου συζήτησε με εκπροσώπους τους.

Σε δήλωσή του ο κ. Καπετάνος τόνισε πως «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους Λαρισαίους φαρμακοποιούς αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς κατάφεραν πραγματικά να δημιουργήσουν μία μεγάλη «αγκαλιά» και να αναδείξουν το πολυσχιδές και σπουδαίο εθελοντικό έργο που επιτελούν μία σειρά από φορείς και οργανισμούς στην Λάρισα.

Ειδικά δε, σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διάγουμε, το φιλότιμο, η φιλαλληλία, η διάθεση για προσφορά και η ανθρωπιά, είναι τα στοιχεία εκείνα που μας κρατούν ενωμένους ως κοινωνία.

Ευχαριστώ τέλος, τον κ. Κώστα Νταφόπουλο, καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας, καθώς και την κα Βασιλική Ζήση Διευθύνουσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για την ενημέρωση των ιατρικών θεμάτων».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω