Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή, I Love Σου Κου και τον Αλέξανδρο Ρούτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος  αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η Φαίη Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και την εβδομάδα που η θέση της έμεινε κενή στο πλατό του ΣΚΑΪ.

«Ήταν πολύ δύσκολη η εβδομάδα που περάσαμε. Η Φαίη είναι επαγγελματίας και της βγάζω το καπέλο, μας βάζει κι εμάς στο ίδιο επίπεδο να είμαστε», ανέφερε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

Σχετικά με τα σχόλια για την «κενή καρέκλα» της Φαίης Σκορδά η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε: «Σε μία απώλεια πιστεύω ήταν τραγικό να ασχοληθούμε με την… άδεια καρέκλα. Ήμασταν όλοι τόσο παγωμένοι που το να ασχοληθείς με την καρέκλα είναι αστείο», απάντησε η δημοσιογράφος. 

Όσο για το εάν την αγχώνει το τηλεοπτικό της μέλλον: «Κάθε χρόνο εμένα με αγχώνει το τι θα κάνω γενικά.  Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Αν δούμε ας πούμε κάτι ότι δεν τραβάει, εννοείται ότι θα σηκώσεις το τηλέφωνο, θα χτυπήσεις και την πόρτα να πεις ότι είσαι εδώ. Δεν έχω τέτοια κολλήματα, παίρνω κι εγώ η ίδια τηλέφωνα αν χρειαστεί», απάντησε η Μάρτζυ Λαζάρου στην κάμερα του ANT1. 

Περισσότερα Εδω