Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δύο δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών, για την εκμίσθωση των κυλικείων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.

Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, διενεργεί δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των δύο κυλικείων, για το οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.

  • Διαγωνισμός κυλικείου 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας:

Τα σχετικά δικαιολογητικά για τη μίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (01-03-2024) και ώρα 11:00 π.μ από την αρμόδια επιτροπή.

  • Διαγωνισμός κυλικείου 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας:

Τα σχετικά δικαιολογητικά για τη μίσθωση του κυλικείου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (01-03-2024) και ώρα 13:00 μ.μ από την αρμόδια επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο για την σχολική επιτροπή κ. Αθανάσιο Νταμπώση στο τηλέφωνο: 2493350228.

Ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ελασσόνας,στον πίνακα ανακοινώσεων των δημοτικών σχολείων αλλά και στην ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω