«Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Οι Έλληνες επέστρεψαν στις πολιτιστικές δραστηριότητες και τους εορτασμούς, που προσφέρουν κοινωνική συναναστροφή, η οποία μας έλειψε τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, συνδυάζοντας την προβολή και διάδοση πολιτιστικών δρωμένων και τοπικών προϊόντων, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις τοπικές οικονομίες.

Παραμένουμε πιστοί στις παραδόσεις, διατηρούμε τα ήθη και τα έθιμά μας, συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε πολιτιστική δράση».

Αυτά υποστήριξε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, μιλώντας στο Μικρό Βουνό, σε εκδήλωση, που διοργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος Γυναικών, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, συνεχάρη τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρη Γκουτζιούλα και τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής του Κιλελέρ, για την άρτια εκδήλωση. Ιδιαίτερη αναφορά επεφύλασσε για τους νέους του χωριού, που με αγάπη για τα ήθη και τις παραδόσεις, αναδεικνύουν τον τόπο τους και μας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους για το μέλλον.

Κλείνοντας, ο κ. Κέλλας συνεχάρη τον χορευτικό Σύλλογο Πετροπόρου του Δήμου Φαρκαδόνας, προέτρεψε τους κατοίκους του χωριού να συνεχίζουν να στηρίζουν τον τοπικό Σύλλογο Γυναικών, ο οποίος δίνει νέα πνοή στην περιοχή, ενώ κάλεσε τον κόσμο να απολαύσει τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στην ελληνική ύπαιθρο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω