Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Τεμπών, “Νέα Δύναμη” με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μανώλη, επισημαίνονται:

“Την αμέριστη στήριξη τους στο δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη και στον συνδυασμό “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ”, εξέφρασαν σε πρόσφατη συνάντηση τους οι υποψήφιοι και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των τοπικών κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Γόννων και Αμπελακίων.

Οι συναντήσεις υπήρξαν άκρως ενδιαφέρουσες από όλες τις πλευρές. Ακούστηκαν και συζητήθηκαν σε βάθος και σε φιλικό περιβάλλον όλα τα θέματα που αφορούν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Τεμπών.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες επαναβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Μανώλη και την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και δήλωσαν έτοιμοι να ριχθούν στη μάχη για την επανεκλογή του συνδυασμού.

Ο κ. Μανώλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πρόθεση τους να είναι και πάλι συνοδοιπόροι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι για μια ακόμη φορά οι πολίτες του δήμου Τεμπών “θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω