Ο Θάνος Μπίρκος, ο Τόλης από τη σειρά Σασμός, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνας» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη σειρά, που καταγράφει καθημερινά πρωτιές στα μηχανάκια της τηλεθέασης κι αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μετά την αποφυλάκιση του Τόλη και την εγκατάστασή του στην Άνω Ποριά.

Θα κινδυνεύσει ο Τόλης γιατί ξέρει πολλά: «Είναι γεγονός ότι δεν θα περάσει εύκολα. Ξέρει πράγματα ο Τόλης: ποιοι σκότωσαν τον Κώστα στη φυλακή. Και για τον Μαθιό, ότι σκότωσε τον Στεφανή. Μπορεί να δεχτεί τα πυρά από πολλές πλευρές» είπε. Και, σε άλλο σημείο, εξήγησε: «Ο Τόλης βγαίνει από τη φυλακή φοβισμένος. Θα πρέπει να περάσει μια περίοδο προσαρμογής στον έξω κόσμο». Μιλώντας για την επιστροφή του Τόλη στη σειρά υπογράμμισε ότι: «Η αποφυλάκιση του Τόλη ήταν μία έκπληξη και για μένα!»

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι συγκλονιστικές και «η βεντέτα θα αναπυρωθεί μεταξύ των δύο οικογενειών». Όσον αφορά στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς, ο Τόλης «θα γνωρίσει την Αργυρώ. Θα βοηθήσει τον Αστέρη και θα είναι δίπλα του. Θα του συμπαρασταθεί για να κάνει αυτό που θέλει η καρδιά του. Είναι υποστηρικτικός» ως προς τον φίλο του.

Επίσης σε μια βόλτα του στο χωριό «θα συναντηθεί με τον Μαθιό και θα προσπαθήσει να καταλάβει για ποιο λόγο έφτασε σε αυτή την πράξη, στο φόνο του Στεφανή. Ο Τόλης θα συναντηθεί με τον Μαθιό και θα ζητήσει δικαιοσύνη», αποκάλυψε ο Θάνος Μπίρκος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 

 

Περισσότερα Εδω