Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, και στο αποψινό επεισόδιο.

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha στις 21:00, βλέπουμε να έρχονται τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία. Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο.

Ο Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή. Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

 

Περισσότερα Εδω