Τόσα χρόνια στη χώρα, με Ελληνίδα σύζυγο, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έχει γίνει… δικό μας άνθρωπος, όπως παραδέχτηκε στη Media Day του Παναθηναϊκού.

«Συνηθίστε το, θα με βλέπετε συχνά! Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την πίτα, τα καλαμάκια, το τζατζίκι! (γέλια). Είμαι ευγνώμων στην ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά για την ανανέωση του συμβολαίου του με χιουμοριστικό τρόπο στην κάμερα της Nova, προτού προσθέσει:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο. Πέρσι προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν είναι στα δυνατά μου χαρακτηριστικά. Φέτος θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικά».

Για τα δεδομένα της σεζόν που έρχεται: «Θα είναι δύσκολα. Αλλά νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι και πεινασμένοι. Η ενέργεια πρέπει να μεταφερθεί στο παρκέ και σε κάθε ματς. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να τους δείξουμε ότι πρέπει να μας σέβονται. Πρέπει να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Δεν πρέπει να σταματήσουμε την προσπάθεια, είμαστε πολύ δυνατοί. Νομίζω ότι σκεφτόμαστε πολύ, υπάρχει άγχος, αυτή είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε απλά πως να γίνουμε καλύτεροι σε ατομικό επίπεδο και αυτό θα βγει και σε ομαδικό επίπεδο».

Σχετικά με το τι είπε στους νέους παίκτες της ομάδας, ο Σαντ Ρος σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία. Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι που είναι εδώ. Το όνομα είναι τεράστιο. Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι εδώ, πρέπει να κερδίζεις κάθε μέρα».

Για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Έχουμε καταλάβει την προσπάθεια και την φιλοσοφία του προπονητή. Θα κάνει αυτό που πρέπει και εμείς πρέπει να ζούμε με τους κανόνες του και τις σκέψεις του. Πρέπει να ακολουθούμε όλες τις λεπτομέρειες. Είναι λίγο αυστηρός και είναι και λίγο… τρελός! Μπορεί να είναι και πιο πολύ από μένα (γέλια)!».

Περισσότερα Εδω