Τη δική του εκδοχή για την αντιπαράθεση που υπήρξε στην προπόνηση του Σαββάτου ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη.

Ο Λούκας Σάσα ανήρτησε στα κοινωνικά του δίκτυα την άποψή του για τον τσακωμό με τον Γιοάν Μπεναλουάν σε προπόνηση της ομάδας. Το εν λόγω περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα και οι δύο αθλητές να μείνουν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Δευτέρας (18/10, 19:30) στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά παρακάτω όσα έγραψε:

«Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το κάνω εγώ, δεν θα το κάνει κανείς.

Δυο μέρες πριν, εγώ και ο Γιοάν μαλώσαμε στην προπόνηση και ήταν μια κατάσταση μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, είτε στην προπόνηση, είτε σε αγώνα. Και ξέρετε γιατί; Επειδή κι οι δυο μας δίνουμε το 100% κάθε μέρα, βάζουμε πάθος πάντα κι αυτή η κακή στιγμή έγινε. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά έγινε και αποτελεί παρελθόν.

Αυτή είναι η 3η μου σεζόν στον Άρη και ΠΟΤΕ δεν δημιούργησα πρόβλημα στο σύλλογο, το αντίθετο πάντα έπαιζα (στις καλές και στις δύσκολες στιγμές) κι έδινα τον καλύτερο μου εαυτό. Είδα χειρότερες καταστάσεις να διαδραματίζονται και δε συνέβη κάτι, αλλά τώρα αποφασίζουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Είμαι απλά ένας υπάλληλος του Άρη και πρέπει να σεβαστώ τις αποφάσεις, είτε συμφωνώ είτε όχι.

Είμαι λυπημένος που δεν θα είμαι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι, επειδή είναι σημαντικό κι ήθελα να βοηθήσω, αλλά θα υποστηρίξω από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Απλά ελπίζω οι φίλαθλοι να μην κρίνουν πριν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

VAMOS ARIS».

Περισσότερα Εδω