Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα για τη Ρούλα Σταματοπούλου. Η γνωστή makeup artist σαν σήμερα, έναν χρόνο πριν, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της, ο οποίος ήρθε για να εκπληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ουσιαστικά της όνειρα, αυτό της μητρότητας.

Τα γενέθλια του γιου της όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εκείνη και τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο. Υπάρχει ακόμη ένας λόγος, η βάφτισή του, που όπως η ίδια αποκάλυψε είναι προγραμματισμένη για σήμερα. 

«Άγγελε μας! Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… ένας χρόνος ευλογημένος με απέραντη ευτυχία , αγάπη , αγκαλιές και φιλιά! Μας άλλαξες τις ζωές μας και σ’ ευχαριστούμε γι αυτό.

Ακόμα όμως ένας λόγος που αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή για εμάς, είναι γιατί θα πάρεις την ευλογία του Θεού και το όνομά σου θα είναι ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ με την ελπίδα να βρίσκεται δίπλα σου και να σε προστατεύει πάντα. Σήμερα είναι και της Αναλήψεως.. κινητή εορτή και έτυχε και αυτή σήμερα» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε σήμερα η Ρούλα Σταματοπούλου.

Να θυμίσουμε πως λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της, η Ρούλα Σταματοπούλου είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει τάμα στην Παναγία της Τήνου προκειμένου να καταφέρει να αποκτήσει ένα παιδάκι μιας και είχαν προηγηθεί δυο αποβολές.

«Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια ήμουν στην Παναγία της Τήνου την θαυματουργή και την παρακάλεσα με όλη μου την ψυχή να κάνει το θαύμα της και της υποσχέθηκα πως θα βαφτίσω εδώ!

Έτσι και θα γίνει… Σημερα έχω στην αγκαλιά μου τον Άγγελο μου Καλή Παναγία σε όλους» είχε γράψει τότε στον λογαριασμό της η Ρούλα Σταματοπούλου.

Περισσότερα Εδω