Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές της ομάδας των διττών λόγων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και όλα τα μέλη του Ομίλου Ρητορικής του ΓΕΛ Τυρνάβου για τη συμμετοχή τους  στους   Πανελλήνιους Αγώνες Λόγου που συνδιοργάνωσαν  τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη  με το Anatolia College της Θεσσαλονίκης στη Λάρισα από την Παρασκευή ως την Κυριακή 9-11 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη στην Τερψιθέα Λάρισας.

Θερμά συγχαρητήρια και στις εκπαιδευτικούς, Αποστολάκη Κωνσταντίνα, Σούρδα Ουρανία και Τσιάκα Βασιλική για την προετοιμασία των μαθητών με ένθερμο ζήλο και άοκνη προσπάθεια.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι παρακάτω μαθήτριες/τες:

1η ομάδα Διττών λόγων

Νάκας Νικόλαος

Μπλάκος Νικόλαος

Ροντούλης Σωτήριος

2η ομάδα Διττών λόγων

Ζερβού Βασιλική

Ταυλαρίδη Δήμητρα

Σούμμα Χρυσούλα

Αυθόρμητος Λόγος

Μπλάκος Νικόλαος (Εύφημος Μνεία)

Μακαγιός Αθανάσιος

Πνάκα Βασιλική

Προτρεπτικός λόγος

Ζαμπακίκα Θεοδώρα

Μακαγιός Αθανάσιος

Πνάκα Βασιλική

Εκφραστική Ανάγνωση

Τεγούση Ευαγγελία- Ιωάννα

Ζαμπακίκα Μερόπη

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων για θέματα επικαιρότητας, η ευαισθητοποίηση κι ο προβληματισμός για ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. Δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα, να καλλιεργήσουν την ευγλωττία τους, να εκφράσουν με ευπρεπή και αποτελεσματικό τρόπο τις ανησυχίες και τις απόψεις τους, αλλά και να εντρυφήσουν στη λογοτεχνία, ασκούμενοι στη σωστή ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων.

Η εμπειρία της συμμετοχής θα τους προσφέρει γνώσεις, βαθύτερη σκέψη, μεστή και πλουσιότερη έκφραση, άνεση και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία τους, αλλά και εξοικείωση με σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω