Έγινε σήμερα (16-4-2021) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών, του κ. Κούρτη Ευάγγελου, η παράδοση από τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) τριών προκάτ οικίσκων και μιας τουαλέτας, προς κάλυψη αναγκών των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας, σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Οι οικίσκοι θα εγκατασταθούν στο Δαμάσι Τυρνάβου και η τουαλέτα στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοχωρίου Ελασσόνας. Ο ένας εκ των οικίσκων θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος δημοσίου πλυντηρίου, στο καταυλισμό σεισμόπληκτων Δαμασίου.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο ηλεκτρικός εξοπλισμός των οικίσκων και του πλυντηρίου, είναι χορηγία του επιχειρηματία κ. Σούκου Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας.

Για μια ακόμα φορά οι Έλληνες Αστυνομικοί έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και απέδειξαν ότι είναι ενεργά και δυναμικά μέλη της κοινωνίας μας.

Στη σεμνή τελετή παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ Ιερώνυμος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Νταβούρας Αθανάσιος και ο Αντιπρόεδρος της κ.Ζίκος Χρήστος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Κόκουρας Ιωάννης, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας ταξίαρχος κ. Μαντζιώκας Αστέριος, ο επιχειρηματίας κ. Σούκος Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου κ. Τσανάκας Γεώργιος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω