Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ρόλο του στο Ναυάγιο, τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής, τις φιλίες, τον γιο του, αλλά και την οικονομική ανασφάλεια.

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια προβληματίστηκα. Ο παπά Γρήγορης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άνθρωπο που να πιστεύει τόσο αληθινά στον Θεό όσο ο ρόλος μου. Έχασα τις διακοπές μου, γιατί σκεφτόμουν πως να αποδώσω σωστά τον ρόλο μου. Αυτό που με έκανε ναι πω το ναι ήταν ότι ο σκηνοθέτης εκτίμησε πολύ τη δουλειά μου. Ήθελε εμένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

Και συνέχισε: «Έχω φύγει από δουλειά, δεν μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του. Δεν με άφηνε να εκφραστώ, δεν μπορούσα να εκφραστώ. Δεν έχω φιλίες μέσα από την δουλειά. Μπορεί να φταίει και ο χαρακτήρας μου, ως άνθρωπος είμαι πιο μοναχικός. Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές, είναι ένα φαινόμενο που γίνεται συνέχεια και ασταμάτητα».

Για τον γιο του, ο Γιώργος Σουξές εξομολογήθηκε: «Εάν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, θα του έλεγα ότι υποκριτικά δε θα με ξεπεράσει. Η συμβουλή που δίνω στον γιο μου είναι σε ό,τι κάνει να είναι πρώτος και καλύτερος. Κάθε μέρα λέω στον γιο μου “σ’ αγαπώ”. Θέλω να ξέρει ότι είμαι εκεί για αυτόν».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε: «Έχω βιώσει πολλές φορές οικονομική ανασφάλεια. Είχα πει ότι αν δεν πετύχαινα στην υποκριτική, θα έκανα οποιαδήποτε άλλη δουλειά για να ζήσω. Πάντα έλεγα ότι πρέπει θα αντιμετωπίσω τη ζωή γιατί πρέπει να ζήσω».

Περισσότερα Εδω