Σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες ο οδηγός που παρέσυρε το 2020 έξω από την Χαλυβουργία τον Νίκο Κωτούλα.

Ο 22χρονος τότε οδηγός από τα Φάρσαλα, δεν είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τα ξημερώματα – οδηγώντας προς την Βιομηχανική – παρέσυρε και σκότωσε τον 50χρονο οδηγό φορτηγού, που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Στην απολογία του είπε πως δεν κατάλαβε πως χτύπησε τον Νίκο Κωτούλα γιατί ήταν σκοτάδι. Το αστικό κομμάτι της υπόθεσης μεταξύ της οικογένειας Κωτούλα και του οδηγού του ΙΧ. έχει λυθεί εξωδικαστικά.

Ο Νίκος Κωτούλας, γνωστός στην τοπική κοινωνία για την δολοφονία του επιχειρηματία από τον Αλμυρό Αχιλλέα Τέντα, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο,  έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε το πρωί της 20ης Οκτωβρίου του 2020 από αυτοκίνητο στην Εθνική οδό Βόλου-Λάρισας.

Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα το πρωί όταν  οδηγός νταλίκας επιχείρησε να διασχίσει τον παράδρομο της εθνικής οδού, ακριβώς μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να σκοτωθεί.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω