Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της 17χρονης που έπεσε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, με τον Πακιστανό σύντροφό της να αναζητείται από τις Αρχές καθώς είναι ο βασικός ύποπτος. Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε αρχικά ο πατέρας της 17χρονης.

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη πως η 17χρονη αλλά και ο μεγάλος του γιος (από τα 4 παιδιά που έχει η οικογένεια) πριν λίγα χρόνια, στην ηλικία των 11 και 8 ετών αντίστοιχα, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν στο Μακροχώρι που μεγάλωσαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», υποστήριξε ο πατέρας.

Οι τρεις άνδρες, ο ένας 73χρονος που πέθανε μέσα στη φυλακή, ασελγούσαν εις βάρος της 11χρονης τότε κοπέλας και του 8χρονου αδερφού της για δυο ολόκληρα χρόνια κατά το διάστημα 2016-2017. Μάλιστα, τότε αποφασίστηκε να φύγει η κοπέλα μαζί με την αδελφή της για την Αθήνα έτσι ώστε σταματήσει το μπούλινγκ και ο κοινωνικός στιγματισμός.

Περισσότερα Εδω