Παρ’ ολίγον θύμα απάτης η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας «έπεσε στα δίχτυα» μίας 45χρονης, η οποία φέρεται ότι έχει στήσει έρανο – απάτη για την θεραπεία του «άρρωστου» παιδιού της με καρκίνο στο μάτι.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε ζωντανά στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την «περιπέτειά» της.

«Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ και ότι έχει μαζέψει 145 χιλιάδες. Έχω πέσει και στο παρελθόν θύμα απάτης. Ο τίτλος του μέιλ της ήταν για να με παρακινήσει να βάλω άμεσα λεφτά. Ήμασταν έτοιμοι, όλη η εταιρία, να τα δώσουμε.

Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών με ασθένειες. Στη συνέχεια, μου είπε πως τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου υπάρχουν παντού, ότι έχουν προβληθεί σε εκπομπές και μπορούμε να τα βρούμε και πως πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά site το έχουν αναδείξει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αφήνουν τα αληθινά περιστατικά να τα τρέξουμε» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέφερε: «Μας πήρε τηλέφωνο και μίλησε μαζί της η επικεφαλής του τμήματος της εταιρίας. Ήταν και συγκινητική η κατάσταση.

Ευτυχώς μας πήρε τηλέφωνο η δημοσιογράφος σας την Κυριακή και μας είπε τι συμβαίνει. Είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες, είναι λυπηρό. Έκανε επίκληση στο συναίσθημα, είναι πολύ άσχημο. Χάνουν άλλοι πιο σημαντικοί άνθρωποι, πλέον έχουμε θεσπίσει ομάδα που πάμε με αυτοψία. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα Εδω