«Δυόμισι χρόνια με την πανδημία και τους περιορισμούς μας έλειψαν αυτές οι εκδηλώσεις και πραγματικά το έχουμε ανάγκη διότι μας δίνουν τη δυνατότητα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να γιορτάσουμε, να γλεντήσουμε. Τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλλουν τελικά στη σύσφιξη των σχέσεων μας, στο να συνειδητοποιούμε όλοι ότι ανήκουμε στην ίδια κοινότητα, ότι έχουμε κοινή ταυτότητα, τις ίδιες ρίζες, τις ίδιες παραδόσεις. Και ότι αυτός ο τόπος, παρά τις δυσκολίες που περνά, μπορεί με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση να βλέπει μπροστά».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου «Η Αγία Παρασκευή».

Ο Θεσσαλός πολιτικός επίσης επεσήμανε ότι «τα δυόμισι αυτά χρόνια, είχαμε πανδημία, προσφυγική μεταναστευτική κρίση, κλιμάκωση ελληνοτουρκικών προκλήσεων. Και παρόλα αυτά βλέπετε ότι η Ελλάδα βρίσκεται όρθια, ενώ χθες είχαμε αισιόδοξες ειδήσεις. Μετά από 12 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια, επιτέλους βγήκαμε από την ενισχυμένη επιτήρηση και μπορούμε, πλέον, με αισιοδοξία να ατενίζουμε το μέλλον».

Ο κυβερνητικός βουλευτής συνεχάρη την πρόεδρο κ. Όλγα Φουρκιώτη και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών του χωριού για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν την εκδήλωση και κατέληξε ευχόμενος καλή διασκέδαση και καλή δύναμη σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του κοινοβουλίου, αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χαιρετισμό του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/9VAAM64wOu0

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω