Τροχαίο με το μηχανάκι του είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, με τον πρώην περιφερειάρχη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ βρισκόταν στην λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου και οδηγούσε το μηχανάκι του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

«Χθες γύρω στις 19:00 οδηγούσα με τη μηχανή μου στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του Δημαρχείου, όταν ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μπροστά μου έκοψε για να παρκάρει σε θέση που μόλις είχε αδειάσει. Όμως αυτό έγινε τόσο απότομα που δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω στο αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ξαφνικό και απότομο ήταν. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα…» είπε στο newsit.gr o Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και με μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι γιατροί μου είπαν ότι έσπασα 3 πλευρά και το ζυγωματικό μου. Σήμερα θα κάνω αξονική να δούμε ποσό σοβαρά είναι όλα αυτά. Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου. Αυτό βοήθησε πολύ. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν το φορούσα. Θα πρέπει να κάνω υπομονή ένα μήνα τουλάχιστον. Πονάω πολύ όμως…».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης για το newsit.gr

Περισσότερα Εδω