Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που έρχονται στο φως, ύστερα από τη σύλληψη της 22χρονης Βολιώτισσας αθλήτριας, η οποία συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα φαγητού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας.Πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και στις αστυνομικές αρχές, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που “άπλωνε χέρι” σε ξένα πράγματα.

Η 22χρονη αθλήτρια έχει πραγματοποιήσει από το 2020 έως σήμερα περισσότερες από είκοσι κλοπές σε καταστήματα, ενώ το “χόμπι” της έχει ξεκινήσει από την εφηβική της ηλικία.

Άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού που τη γνωρίζουν καλά, επισημαίνουν οτι είναι γνωστή η κλεπτομανία της και γι’ αυτό έχει αποβληθεί από πολλούς αθλητικούς χώρους. Μάλιστα, δεν δίστασε, μπροστά στο πάθος της, να κλέψει ακόμα και το κινητό τηλέφωνο του προπονητή της!

Όμως η δράση της δε σταμάτησε εκεί, αφού όλο αυτό το διάστημα μπαινόβγαινε σε καταστήματα του Βόλου, της Λάρισας, των Χανίων, του Πειραιά και της Αθήνας, και έκλεβε ό,τι έβρισκε, ενώ συνήθως εντόπιζε χρηματικά ποσά.

Πρόσφατο περιστατικό καταγγέλει ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας στον Βόλο εξηγεί πως η κατηγορούμενη αφαίρεσαι από το κατάστημά του το ποσό των 700 ευρώ.

«Μπήκε μέσα στο μαγαζί με το πρόσχημα οτι θέλει να της ετοιμάσουν μία πίτσα. Εκείνη την ώρα, το προσωπικό ετοίμαζε τα υλικά και ήταν σχεδόν άδειο το μαγαζί. Βρήκε λοιπόν ευκαιρία όταν ο υπάλληλος δεν κοιτούσε, πλησίασε το ταμείο και άρπαξε τα μετρητά που βρίσκονταν μέσα σε αυτό! Συνολικά μου έκλεψε 700 ευρώ. Οι κάμερες ασφαλείας και οι περιγραφές των γειτόνων και του προσωπικού βοήθησαν στον εντοπισμό της. Μάλιστα, για να την εντοπίσουμε έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τη Λαμία, καθώς είχε ήδη πάρει το τρένο για την Αθήνα».

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βρήκε επάνω της μόνο 400 ευρώ, τα οποία και πήρε πίσω, καθώς τα υπόλοιπα τα είχε ήδη ξοδέψει μέσα σε λίγες ώρες!

Η 22χρονη Βολιώτισσα έχει πάρει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες μεσαίων αποστάσεων. Το χάρισμα όμως της ταχύτητας και της αντοχής φαίνεται ότι δεν την βοήθησε να ξεφύγει από τα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αεροδρομίου που τη συνέλαβαν για κλοπή. 

Ένας ακόμα επιχειρηματίας, με κατάστημα στο κέντρο του Βόλου : «Είναι γνωστή πια. Ήρθε στο μαγαζί και απασχόλησε το προσωπικό με διάφορες ερωτήσεις, ενώ όταν η υπάλληλος εξυπηρετούσε έναν άλλον πελάτη, βρήκε αφορμή και πλησίασε το συρτάρι με τα χρήματα. Βρήκε 100 ευρώ περίπου και τα πήρε. Την κυνήγησα και τα πήρα πίσω, γι’ αυτό και δεν πήγα στην αστυνομία να καταγγείλω το περιστατικό. Αλλά οι περισσότεροι στην αγορά τη γνωρίζουν» ισχυρίζεται.

H 22χρονη είχε αποδράσει το 2019 από το Ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Περισσότερα Εδω