Με προορισμό τη Βοστώνη και τις ΗΠΑ θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης. Ο 21χρονος θα ταξιδέψει με ειδική πτήση, από την 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας, συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ βρίσκεται στη Λάρισα από χθες το βράδυ και εφόσον η προετοιμασία του Βολιώτη φοιτητή εξελιχθεί όπως όλοι εύχονται, τότε ο νεαρός φοιτητής θα ταξιδέψει για τη Βοστώνη προκειμένου να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο Κέντρο με απώτερο σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του.

 

Ο νεαρός Βολιώτης το «μαύρο» βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών και παρότι ήταν ο μοναδικός από το πρώτο βαγόνι που επέζησε, τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εδώ και σχεδόν 9 μήνες, δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας στο πλευρό του το επιστημονικό προσωπικό της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ για μερικές ημέρες είχε μεταφερθεί σε Κέντρο της Γερμανίας, αλλά επέστρεψε τελικά ξανά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Λάρισας.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω