Απαντήσεις για την προσωπική της ζωή έδωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο επίκεντρο ο χωρισμός της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της.

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με το Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό γιατί νομίζω στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Στην αρχή ένιωσα μια ανασφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ξεκαθάρισμα για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό

«Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ. Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γατζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία αυτή την περίοδο δηλώνει single.

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη συμμετοχή της στο J2US

«Η πρόταση ήρθε από τους ανθρώπους του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλές σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τη συνεργασία της στο show με την Κατερίνα Λιόλιου: «Περνάμε φανταστικά στο J2US, μου αρέσει που κάθε εβδομάδα κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε ένα άλλο concept. Μου αρέσει που υπάρχουν εναλλαγές. Με την Κατερίνα Λιόλιου έχουμε πει πραγματικά τα πάντα, μόνο όπερα δεν έχουμε πει», είπε με χιούμορ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καλεσμένη στο The 2night Show.

 

 

 

Περισσότερα Εδω