Με επιτυχία ολοκλήρωσε για τρίτη φορά, τον Ημιμαραθώνιο Εδιμβούργου Σκωτίας, ο Φαρσαλινός  εκπαιδευτικός Νικόλαος Σφακιανός.

Αφιέρωσε το τερματισμό του στη μνήμη της μητέρας του Μαρίας, σε όλους τους καρκινοπαθείς, στην οικογένεια του, στους δρομείς Φαρσάλων και στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, στον αδικοχαμένο ΑΛΚΗ,  και στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Children with Cancer UK” για το οποίο συγκέντρωσε (μέσω δωρεών φίλων και συγγενών) και παρέδωσε, το ποσό των 620 ευρώ.

Μία ημέρα πριν τον αγώνα συναντήθηκε με την οικογένεια του Euan. Ο Euan ήταν ένας 24χρονος πατέρας και οπαδός της Σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας “The Heart of Midlothian” ο οποίος  έχασε τη ζωή του πρόσφατα. Ο Φαρσαλινός εκπαιδευτικός  είχε αφιερώσει το τερματισμό του στον ορεινό αγώνα Αγιάς στο Euan.

Στη συνάντηση τους στο Εδιμβούργο, τους παρέδωσε το μπλουζάκι και το αναμνηστικό μετάλλιο (δωρεά τοπικού καταστήματος, και των συλλόγων ΣΜΝΛ και δρομέων Αγιάς) γεμίζοντας τους χαμόγελα. Λίγο πριν αποχωρήσει από τη χώρα σπουδών του, ο Νικόλαος Σφακιανός τιμήθηκε με ένα αναμνηστικό κύπελλο από μία μερίδα οπαδών της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς έχει τρέξει και τους 53 του αγώνες φορώντας T- shirt ή σορτσάκι της ομάδας αυτής.

NIKOLAOS SFAKIANOS at 2022 Edinburgh Half Marathon for Children with Cancer UK

Πηγή: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω