“Περί-ληψη – Τραγούδια στην αγκαλιά της φύσης” – Δείτε το μουσικό ντοκιμαντέρ του Θανάση Παπακωνσταντίνου

“Πρόκειται για μια πρωτόλεια προσπάθειά μου, να συνδέσω τη μουσική με τη φύση. Τα γυρίσματα έγιναν, με σημαντικές τεχνικές δυσκολίες στον τομέα της ηχογράφησης, το καλοκαίρι του 2022, ενώ το βίντεο παρουσιάστηκε on-demand τον Απρίλιο του 2023. Μιας και-εκ των υστέρων- είχαμε αρκετό ενδιαφέρον για επαναπροβολή του, αποφασίσαμε να το ανεβάσουμε στο YouTube, από Νοέμβριο του 2023 και στο διηνεκές”, αναφέρει ο ίδιος ο σπουδαίος Λαρισαίος τραγουδοποιός με το φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

“Περί-ληψη – Τραγούδια στην αγκαλιά της φύσης”. Ο λόγος για το μουσικό ντοκιμαντέρ με τις παντοτινές αγάπες του Θανάση Παπακωνσταντίνου: μουσική, φύση, ποίηση. Λίγες μέρες μετράει το φιλμ διάρκειας 72 λεπτών που ανέβηκε στο YouTube και γυρίστηκε στα μέρη μας  και φυσικά μέρη που γνωσριζει πολύ καλά ο ίδιος ο τραγουδοποιός, στις εκβολές του Πηνειού, στα παράλια τη Αγιάς, στην κορυφή του Κισσάβου και σε κάποιες ακόμη γωνιές φυσικού κάλλους της περιοχής. Πλέον υπάρχει διαθέσιμο ελεύθερα ολόκληρο στο κανάλι του τραγουδοποιού στο YouTube!

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Μυστακίδης, Κωσταντής Πιστιόλης, Γιώργος Αγγελάκης και Γιάννης Λίταινας. Σκηνοθεσία, μοντάζ, διεύθυνση φωτογραφίας: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου. Ηχοληψία,μείξη, mastering: Μάκης Πελοπίδας. Ακούστηκαν σε ποιήματά τους οι ποιητές: Γιάννης Ζαρκάδης («Θα ξανάρθουν» από τη συλλογή «Μελισσόχορτο») Κώστας Ταβουλτσίδης («Κολπίσκος», από τη συλλογή «Αυτόματος γεφυροπλάστιγξ») Χρήστος Κολτσίδας («Οριοθέτηση του τοπίου», από τη συλλογή «Τα ορεινά») Δείτε το “Περί-ληψη – Τραγούδια στην αγκαλιά της φύσης” on line.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω