Εικόνες ντροπής αντικρίζει κανείς στην οδό Ασκληπιού στη Λάρισα, εκεί όπου πέρυσι έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Το ημερολόγιο έδειχνε 21η Φεβρουαρίου του 2022. Ο 22χρονος φοιτητής από τα Χανιά Νίκος Μπιτσάκης που σπούδαζε στη Λάρισα, γύριζε από διασκέδαση με τους φίλους του. Περνώντας από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Ασκληπιού, κλώτσησε ένα ετοιμόρροπο τοιχίο… Και το ασύλληπτο συνέβη. Αυτό κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα το νεαρό, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα.

Τα “γιατί” παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Οι μήνες πέρασαν, όμως ο χαμός του νεαρού φοιτητή δε ξεθώριασε. Από την πρώτη στιγμή το αίμα του «σήκωσε στο πόδι» μία ολόκληρη πόλη, που με κάθε τρόπο, με συγκεντρώσεις, με πορείες, με συνθήματα, εξέφρασε την οργή της γι’ αυτή την άδικη απώλεια.

Ωστόσο, σχεδόν ένα χρόνο μετά, κανείς δε φαίνεται να ασχολήθηκε επί της ουσίας. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, μέρος του τοίχου έχει καταρρεύσει και πλέον τα κάγκελα βρίσκονται κυριολεκτικά στον “αέρα”.”Εικόνα ντροπής…. Ποιος θα ευθύνεται αν ξανά θρηνήσουμε καποιον; Στο ίδιο σημείο; Με τοιχους γκρεμισμενους, με κάγκελα να στέκονται στον αέρα; Τα πολλά λόγια είναι περιττά…” σχολιάζει αναγνώστης μας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω