Το 2021 φέρνει ελπίδες ότι η περιπέτεια με τον κορονοϊό θα τελειώσει επιτέλους. Σχεδόν καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες της χώρας εμβολιάζονται και όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολλές ηλικιακές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα εμβολιασμού και για τον πρίγκιπα Νικόλαο ο οποίος πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο προκειμένου να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν εκεί και απαθανάτισε το στιγμιότυπο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H ίδια, στη λεζάντα της φωτογραφίας δήλωσε ευγνώμων για το «αποτελεσματικό και απρόσκοπτο πρόγραμμα εμβολιασμού του ΕΣΥ στην Ελλάδα και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».
Στην ανάρτησή της, η Τατιάνα Μπλάτνικ σημειώνει  χαρακτηριστικά ότι «είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να αγκαλιάσουμε όλους τους αγαπημένους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται στην πρώτη γραμμή πρωί και βράδυ για να έχουμε όλοι ένα πιο υγιές μέλλον».

Περισσότερα Εδω