Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάρισας “Ο Άγιος Γεώργιος”, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, η Λαρισαία Βουλευτής υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Εύχομαι, από καρδιάς, μια Καλή, Δημιουργική και Ευλογημένη Χρονιά. Ειδικά στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου,επιτυχίες και αποτελεσματικότητα στο έργο τους. Η αποδεδειγμένα πολύτιμη και θετική εμπειρία των παλαιοτέρων μελών, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την όρεξη για προσφορά των νεότερων, μόνο ψηλά μπορεί να οδηγήσει τον Σύλλογο, εκεί που πραγματικά του αξίζει. Αναμφίβολα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι δίνουν δύναμη στην κοινωνία, στηρίζοντας και στηριζόμενοι στον πολιτισμό, στην ιστορία και στην παράδοση. Ο Συλλογος του Αγίου Γεωργίου δραστηριοποιείται σε μια ιστορική συνοικία, αλλά και σε μια ενορία που με την παρουσία του Πανοσιολογιώτατου π. Νικηφόρου καθώς και του π. Βασιλείου, έχει κερδίσει το πανελλαδικό ενδιαφέρον για το θαυμάσιο και πρωτότυπο έργο που παράγει.

Ο Τόπος μας βιώνει δύσκολες μέρες. Τα τελευταία χρόνια επλήγη από μια πολυεπίπεδη κρίση. Ειδικά στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, θρηνήσαμε απώλειες αγαπημένων προσώπων, κινδυνεύσαμε με αποξένωση. Τώρα, στο χέρι μας είναι να ανατείλει ξανά η ελπίδα σε κάθε σπιτικό, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν κόσμο αξιοπρέπειας και ευημερίας.

Το 2023 είναι μια χρονιά Δημοκρατίας, που επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Συνεπώς, είμαστε υπεύθυνοι να επιτελέσουμετο δημοκρατικό χρέος με “πυξίδα” το συλλογικό όφελος και το μέλλον των επόμενων γενιών. Για εμάς, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας και η διασφάλιση ποιοτικών θέσεων εργασίας, βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές μας. Θα αγωνιστούμε για να τα προσφέρουμε πρωτίστως στα νέα παιδιά, τους το οφείλουμε.

Διότι μοναδικός στόχος κάθε αγώνα, πρέπει να είναι η αξιοπρέπεια στη ζωή των Ανθρώπων».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω