Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» είχε ο «Ντάλτον» που συνάντησε χθες Δευτέρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Δαμάσι.

«Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης είναι τιμή του, που σταμάτησε να μιλήσει με έναν κτηνοτρόφο», σχολίασε ο κτηνοτρόφος «Ντάλτον» κ. Αθανάσιος Λέτσιος.

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε εκεί για να εγκαινιάσει το νεόκτιστο σχολείο στο Δαμάσι και έπειτα μετά από περιήγηση στην περιοχή και μίλησε με κτηνοτρόφους και αγρότες. Ανάμεσά τους ήταν και ο κτηνοτρόφος «Ντάλτον» ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ΟΡΕΝ σήμερα το πρωί.

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ήμουν με τα γελάδια στα χωράφια εδώ, 100 μ. από την άσφαλτο. Κι αυτός ο άνθρωπος αντίκρισε ένα κοπάδι γελάδια με έναν καβαλάρη με το άλογο, σταμάτησε τις κούρσες για να κατεβεί να με χαιρετήσει», προσέθεσε στη συνέχεια. Είδε έναν μεγάλο κτηνοτρόφο και ήθελε να πάρει μια γεύση από την κτηνοτροφία μου, εγώ περνούσα και τον χαιρέτησα από μακριά κι εκείνος θεώρησε να σταματήσει να με χαιρετήσει. Σταμάτησε για να μιλήσει μαζί μου και δεν ήξερε ότι ήμουν φίλος με τον πατέρα του», εξήγησε ο κτηνοτρόφος. Μάλιστα εξήγησε από που προέρχεται το “Ντάλτον”.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω