Βέρος Λαρισαίος, ο Λάμπρος Καλφούντζος ζει στο Λονδίνο και κινείται επαγγελματικά μεταξύ πασίγνωστων ηθοποιών που αποτελούν την κορωνίδα της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος.

Έχει συμμετάσχει στις προηγούμενες παραγωγές του «Mission Impossible» αλλά και στο πλευρό του Ματ Ντέιμον με το «Τζέισον Μπορν», του Τζόνι Ντεπ και την ταινία «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» αλλά και στον «Φόνο στο Όριεντ Εξπρές» με τον Κένεθ Μπράνα και τη Μισέλ Φάιφερ.

Δηλώνει παρών και στo «Mission: Impossible – Dead Reckoning» το πρώτο μέρος του οποίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2023.

 

O Λάμπρος Καλφούντζος υποδύεται στην ταινία έναν πράκτορα του FBI σε μία  σκηνή κατά την οποία γίνεται κάποια συναλλαγή με απορρητα έγραφα.

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία, ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα για μένα έστω και για λίγο. Ελπίζω να είμαι και στην τελευταία ταινία» δήλωσε στο onalrissa.gr ο κ. Καλφούντζος.

Η ΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Είναι σαφές πως μετά από τις δύο επόμενες “Επικίνδυνες Αποστολές” ο χαρακτήρας του Χαντ (Τοm Cruise) πρόκειται να αποσυρθεί. Είναι η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσει με ποιανού μέρος είναι.

Είναι η ευκαιρία μας να ελέγξουμε την αλήθεια. Το concept του σωστού και του λάθους, για όλους και για όσους αιώνες έρθουν. Παλεύει για να σώσει ένα ιδεώδες που δεν υπάρχει. Ποτέ δεν υπήρξε.

Τι θα του κοστίσει, βέβαια, αυτό, μένει να φανεί.. Παίρνουμε μία γεύση από τις σκηνές δράσης στους κεντρικούς δρόμους της Ρώμης, τη μάχη μέσα στην έρημο, τον καβγά στο κλαμπ και την καταδίωξη σε ένα κινούμενο τρένο.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Tom Cruise να κάνει τα δικά του “stunts” στις σκηνές: οδηγεί μία μοτοσυκλέτα στην άκρη του γκρεμού και κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο (η σκηνή αυτή γυρίστηκε στην Νορβηγία, 8 φορες συνολικά)

Επίσης επιστρέφει στην ταινία ο Eugene Kittridge (τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στο Mission: Impossible το 1996).

Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης της ταινίας, Christopher McQuarrie, εξηγεί ότι το συγκεκριμένο stunt απαιτεί έναν συνδυασμό δεξιοτήτων που ο Κρουζ κατάφερε να αποκτήσει συνεργαζόμενος με διάφορους ειδικούς.

Το πρώτο μέρος αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023 ενώ το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου 2024.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω