«Η 21η Νοεμβρίου μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία τις Ένοπλες δυνάμεις και τον Ελληνισμο. Τιμούμε τη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την ημέρα εορτασμού των Ενόπλων μας Δυνάμεων της Ελλάδας μας» επισημαίνει ο Θανάσης Παιδής σε μήνυμά του.

«Η Θεομήτωρ Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, είναι η προστάτιδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Τούτη την ημέρα, με αφορμή τα Εισόδια της Θεοτόκου, ο Ελληνισμός τιμά τον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, που διαχρονικά υπερασπίζονται την ελευθερίας , την ασφάλεια , και της ανεξαρτησία της Ελλάδας μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν γράψει λαμπρές σελίδες δόξας και αξίζουν τον σεβασμό, την ευγνωμοσύνη και την αγάπης μας. Η χώρα μας, σ’ αυτή την διπλά χαρμόσυνη εορτή, καταθέτει τη δέουσα τιμή και αναγνώριση στους αμέτρητους ήρωες που δόξασαν και πότισαν με το αίμα τους τη μακραίωνη ιστορία της Ρωμιοσύνης.

Χρόνια πολλά στα στελέχη και τα στρατευμένα νιάτα που επαγρυπνούν για το υψηλό επίπεδο του αξιόμαχου των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά και την ασφάλεια της χώρας μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω